sâmbătă, 24 ianuarie 2009

România se prăbușește

Oameni care mor cu zile în spitale, clanuri care se confruntă în plină stradă vis-a-vis de sediul poliției; acesta este peisajul dezolant al României de astăzi. În timp ce politicienii sunt mai preocupați de comisioane, șpăgi, contracte oneroase s.a.m.d. țara devine un câmp de bătălie.
Nu este departe ziua în care vom merge pe stradă înarmați, de teama clanurilor aparținând unei anumite etnii (nu este cazul să o mai nominalizez, cred). Lucrurile scapă, încet-încet, de sub control.
A fost mai întâi Craiova, au urmat Vișeu de Sus și Brăila, și sunt pe același drum Constanța și Urziceniul. Orașe care se află sub asediul bandelor înarmate. Iar cetățenii plătitori de taxe, tremură de frică în casele lor, totul desfășurându-se sub ochii indiferenți sau uneori complici ai autorităților.
Dacă politicienii nu se trezesc repede, vor ajunge la rândul lor să plătească taxă de protecție clanurilor mafiote. Și, din păcate, semnele nu sunt încurajatoare.
Singura soluție care ne-a mai rămas, pare a fi părăsirea acestei țări. Să-i lăsăm cu clanurile lor, cu medicii asasini, cu regii asfalturilor, cu baronii locali șamd. Să vedem de unde or să mai fure atunci.

Niciun comentariu: